-->

KEPUTUSAN SEPARUH AKHIR PERTAMA CHAMPION LEAGUE 2017 - REAL MADRID VS ATLETICO MADRID !

KEPUTUSAN SEPARUH AKHIR PERTAMA CHAMPION LEAGUE 2017 - REAL MADRID VS ATLETICO MADRID ! | Awal pagi waktu malaysia dalam pukul 3 pagi tadi telah berlangsung perlawanan pertama separuh akhir di antara Real Madrid dan Atletico madrid. Perlawanan yang sentiasa di nanti-nantikan oleh semua peminat bola sepak terutamanya di Madrid. Kedua-dua pasukan ini merupakan jiran setempat dan ini juga perlawanan yang boleh di kira sebagai derbi.


KEPUTUSAN SEPARUH AKHIR PERTAMA CHAMPION LEAGUE 2017 - REAL MADRID VS ATLETICO MADRID !


Keputusan perlawanan ini memihak kepada Real Madrid dengan jaringan 3 gol tanpa balas . Kesemua gol di jaringkan oleh pemain terbaik dunia iaitu Ronaldo. Gol pertama hasil tandukan ronaldo yang mendapat umpanan dari pemain pasukannya. Ronaldo mudah menanduk masuk bola tersebut dan memberikan gol pertama buat real madrid.

Gol kedua pula , ronaldo mendapat umpanan dari benzema. Gol yang di jaringkan dari sudut sukar ini menyebabkan ramai peminat teruja .

Gol ketiga juga tidak kurang menarik juga , apabila ronaldo menerima umpanan vasquez dari arah kanan dan mudah menyempurnakan gol tersebut kerana pemain atletico madrid sibuk menjaga vasques dan seorang lagi pemain real madrid.

Begitulah sedikit sorotan KEPUTUSAN SEPARUH AKHIR PERTAMA CHAMPION LEAGUE 2017 - REAL MADRID VS ATLETICO MADRID ! , perlawanan kedua akan berlangsung minggu depan di Athletico madrid .


GOL JARINGAN RONALDO DALAM PERLAWANAN TERSEBUT !Perlawanan awal pagi esok di antara Juventus dan juga Monaco . jangan lupa tengok tau !

Sekian .

Jom komen ! :)

Terbaru Lebih lama